Ramo Dizisi 39. Bölüm Full İzle! 9 Nisan 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 39. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 39. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 39. Bölüm izle ve Ramo 39. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 39. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Ramo dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenlerden beğeni topluyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizide adalet ve intikam için verilen bir mücadele anlatılıyor. Ramo dizisi yeni bölümleri ile her hafta cuma akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ramo Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo geçen hafta 38. bölümü ile ekrana geldi. Aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın son bölümünde Sibel Doğu’nun ailesi ile ilgili yeni bilgiler bulurken, Ramo ise büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ramo Silahtar’a ulaşmak için harekete geçer. Silahtar’ı bulmak için Bulgarsitan’da büyük bir oyun kurar ancak işler ters gitmeye başlar. Hüçbir gücünün olmadığı bir ülkede Silahtar’ı ararken diğer yandan da Doğu’yu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Ramo birden fazla cephede mücadele verirken Sibel ise Doğu’nun annesi ile ilgili beklenmedik bir ipucu yakalar. Sibel öğrendiği bu bilgiyi herkesten saklamak için uğraşırken, Hasan ise Afet’i kaybetmemek için mücadele etmektedir. Bu sırada Şerif ise Sarraf’ın ölümünü kullanarak Serdengeçit’lerin en tepesindeki isme ulaşmanın yollarını aramaktadır. Bu hedef için yeni hamleler yapan Şerif Ramo’yu çok zor duruma düşürür. Şerif’in hamlesi ile Ramo birkez daha ölüm ile karşı karşıya kalır.

Ramo Dizisi 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 39. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ramo’nun kaybolması ile tüm aile harekete geçer. Ramo’nun öldüğünü öğrenen Sibel ise büyük bir yıkım yaşar ve yolunu kaybeder. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.