Gönül Dağı Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 10 Nisan 2021Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 23. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 23. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi macera ve eğlence dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bir bozkır kasabasında yaşayan üç kuzenin macera dolu hayatı anlatılıyor. Dizi cumartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Gönül Dağı Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü merakla takip edilen yapımda geçen hafta Dilek ve Taner’in evlilik kararı ortalığı karıştırırken, Selami ise Keriman’ı kaçırmak için plan yapar. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde Dilek ve Taner evlilik kararları için annelerinden onay almaya karar verirler. Taner endişe içinde annesinin Dilek konusunda vereceği kararı bekler. Bu sırada Dilek ise Gülsüm’e her şeyi anlatır ve Taner’i ne kadar sevdiğini söyler. Bunların üzerine Gülsüm evlilikleri için onay verir. Dilek mutluluk içinde bu haberi Taner’e verir. Taner ise ne yapacağını bilemez ve Halime’nin izin vermediğini Dilek’ten saklamaya karar verir. Şimdi ise annesini bu evliliğe ikna etmesi gerekmektedir. Taner annesini ikna etmek için çabalarken Selami ise Keriman’ın kalbini kırdığını anlar. Ancak geç kalmıştır çünkü Keriman’ı başkaları istemeye gelecektir. Bunun üzerine Selami’nin tüm umutları tükenir. Amcaoğulları ise ona yardım etmek için Keriman’ı kaçırmayı planlar. Sefer ise Zahide’den Fikret’in velayet davası açtığını öğrenir. Sefer ve Zahide dava karşısında ne yapacaklarını planlanmaya başlar.

Gönül Dağı Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Halime’nin Dilek ve Taner evliliğine onay verdiği görülürken eğlenceli sahneler de dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.