Uyanış Büyük Selçuklu 28. Bölüm Full İzle! 5 Nisan 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 28. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 28. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 28. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 28. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un yer aldığı yapımda Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadeleleri anlatılıyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 27. bölümü ile ekran geldi. Terkiş ile Melikşah arasındaki savaşın zirveye ulaştığı son bölümde Hasan Sabbah ise Melikşah’ı çok zor duruma düşürecek bir adım atar. Dizi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Melikşah ve Terkiş taht kavgası yüzünden yeniden karşı karşıya gelir. Bu çatışmada Melikşah Terkiş’e diz çöktürmeyi başarır. Ancak onu öldürüp öldürmeme konusunda kararsız kalır. Bu sırada Livya Kınık Obasında Efruz’u fark eder. Onu Kınık Alplerine teslim etmek için harekete geçer. Ancak Hasan Sabbah onu ağır yaralar ve Livya ölüm uykusuna yatar. Livya’nın yeniden hayata dönüp dönmeyeceği ise merak edildi. Livya’yı ölüme gönderen Hasan Sabbah diğer planlarını uygulamaya koyar. Melikşah’a karşı büyük bir koz elde ettiğinin farkında olan Sabbah Başulu hatunu kaçırır. Be gelişme herkesi kritik bir aşamaya getirir.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda Terkiş’in ölüp ölmeyeceği ve Hasan Sabbah’ın Başulu’ya ne yapacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında gerçekleri öğrenen Melikşah’ın Nizamülmülk’ü saraydan kovması dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.