Masumlar Apartmanı Dizisi 29. Bölüm Full İzle! 13 Nisan Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 29. Bölüm izle seçeneği ile 29. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 29. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar yer alıyor. Yapım salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İnci yaşadıkları ile baş etmekte zorlanırken, evde ise büyük krizler ardı ardına gelir. Masumlar Apartmanı son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde psikiyatri kliniğinde Han’ın kahkahalarını duyan İnci bunun şokunu atlatamaz. Üzerine Han’ın alaycı ve rahat tavırları da İnci’yi endişelendirir. Bunun üzerine eve geldiklerinde yaşananlar da kırılma noktası olur. Gülben öğle uykusunda yine altın yapar ve bu sorunu çözmek için radikal bir karar alır. Gülben’in banyoda yaşamaya başlaması üzerine Safiye onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. İnci ve Han’ın de eve gelmesi ile evde kaos başlar. Neriman da okulda yaptıklarından dolayı odasında kilitlidir. İnci Neriman ve Ege’yi buluşturmak için uğraşırken, Safiye ise evde yeniden kontrolü eline almaya çalışır. Babanın da hafızasının sürekli gitmeye başlaması herkes için hayatı daha zor hale getirir. Bu sırada Neriman’ın verdiği bir karar çok daha büyük sorunları ortaya çıkaracaktır.

Masumlar Apartmanı Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak edildi. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 29. bölüm fragmanında Han’ın tehlikeli tavırları dikkat çekerken, Safiye ise kendi yaşadıklarının acısını başkalarından çıkarmaya çalışır. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.