Hekimoğlu Dizisi 45. Bölüm Full İzle Kanal D! 13 Nisan 2021 Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Hekimoğlu 45. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle birlikte; Hekimoğlu 45. Bölüm izleyebilirsiniz. Mucize Doktor ile zamanında kıyasıya yarışan Hekimoğlu, en beğenilen doktor dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız Hekimoğlu 45. Bölüm izle makalemizle birlikte; konuyla ilgili net bilgilere sahip olabilirsiniz. Hekimoğlu dizisine dair hazırladığımız makalemizde Hekimoğlu 45. Bölüm fragmanını da bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Hekimoğlu Dizisi 45. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ekrana gelen Hekimoğlu dizisi eğlence ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizide dünyaca ünlü bir doktor olan Ateş’in maceraları anlatılıyor. Yapım salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Hekimoğlu Dizisi 44. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu geçen hafta 44. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine macera dolu olaylar ekrana geldi. Orhan ve Ateş’in bir vaka için işbirliği yaptığı son bölümde Mehmet Ali ise zor günler geçirmektedir. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Hekimoğlu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Orhan yıllardır lösemi ile mücadele eden genç hastası Nihat’a kardeşi Mete’den ilik nakli yapacaktır. Ameliyat için hazırlıklar devam ederken Mete’nin hapşırması ile Orhan bir sorun olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Mete’de enfeksiyon olabileceğinden şüphelenen Orhan bu şekilde ilik nakli yapmayı göze alamaz ve Ateş’ten yardım ister. Ateş ve ekibinin bu hapşırmanın nedenini bulmak ve çözmek için sadece 5 günü vardır. Bu sırada lösemi hastası olan Nihat’ın durumu ağırlaşırken, Mete de yeni belirtiler göstermeye başlar. Aile sonunda çocuklarından birinden vazgeçmek zorunda kalır. Mehmet Ali ise önceki günlerde yaptığı hata yüzünden kendisine gelemez. Bir hastanın ölümüne neden olduğunu düşünür ve kendisini hırpalar. Zeynep ve Emre’nin salı buluşmaları ise kaldığı yerden devam etmektedir. Bu sırada Orhan’ın köpeği Bebek, Ateş’in evinde kalmaya başlar. Çok yaramaz olan bu köpek Ateş’in sınırlarını zorlamaya başlar.

Hekimoğlu Dizisi 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin geçen hafta ekrana gelen macera dolu son bölümünün ardından yeni bölüm heyecanı başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanları da ekrana geldi. Yeni bölümde Ateş ve İpek arasında gerilim dikkat çekerken, Mehmet Ali ise kendisi ile ilgili radikal bir karar alır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.