Masumiyet Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 14 Nisan 2021 Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Masumiyet yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Masumiyet 8. bölüm full izleme linkine ve 4. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet 8. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Masumiyet dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın yer aldığı Masumiyet dizisinde bir şiddetle son bulan bir aşk üçgeni yüzünden savaşmaya başlayan üç ailenin hikayesi anlatılıyor. Dizi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da FOX TV’de ekrana geliyor.

Masumiyet Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Masumiyet geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Hale, Harun ve Bahar görüşmelerini kendisine koz olarak kullanmaya başlarken, İrem ise boşanmayla ilgili pişmanlık yaşamaya başlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hale, Bahar ve Harun’un gizli gizli görüştüğünü öğrenir. Başta öfkelense de bunu kendisine koz haline getirebileceğini düşünür. Banu’nun yönlendirmesi ile hareket eden Timur ise farkında olmadan Hale’nin en büyük kozu haline gelir. Bu sırada Bahar ise her şeyden habersiz ortadan kaybolan kızının peşindedir. Ela her şeyden kaçmak için gittiği evde beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır. İlker ve Ela arasındaki bu büyük yüzleşme ikisinde de derin yaralar açarken, Bahar’ın gelişi yüzleşmenin boyutunu değiştirir. Bu sırada babasının yaptıklarını öğrenen İrem ise evliliği ile ilgili yeniden düşünmeye başlar. İrem İlker’i geri almak isterken, İlker ise hala Ela’nın peşindedir. Hale’nin planları ile Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gibi görünürken, Harun ise beklenmedik bir planın içindedir.

Masumiyet Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Bahar ve Harun’un buluşması işlerin seyrini değiştirirken, İlker ve Ela arasında ise şaşırtıcı gelişmeler yaşanır. Masumiyet dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.