Kuruluş Osman Dizisi 54. Bölüm Full İzle! 14 Nisan 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 54. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 54. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 54. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Aksiyon sahneleri ile dikkat çeken yapımda Osmanlı Devleti’nin kuruluş yılları anlatılıyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 53. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 53. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde hainin Dündar Bey olduğunu öğrenen Osman Bey intikam için harekete geçer. Herkesin Dündar Bey’in peşinde olduğu son bölümde Savcı Bey ise Dündar Bey’i kendi elleri ile cezalandırmak ister. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Şeyh Edebali dergahında Umur Bey ile buluşur. Bu buluşmada Umur Bey bulduğu zingiri Osman Bey’e verir. İçlerindeli hainin amcası Dündar Bey olduğunu anlayan Osman Bey çok öfkelenir. Bunu sakladığı için Umur Bey’e de kızar. Osman Bey, Dündar Bey’i cezalandırmak üzere harekete geçer. Bir an önce bulunması için Alplere emir verir. Umur Bey ve Osman Bey arasındaki konuşmayı duyan Dündar Bey ise kendisini korumanın yollarını arar. Dündar Bey çareyi İnegöl Kalesi’ne giderek Nikola’ya sığınmakta bulur. Dündar Bey’in deşifre olması papa ajanları Süleyman ve Melik’i de telaşlandırır. Dündar Bey’in ihanetinin ortaya çıktığını anlayan Hazal Hatun ise Süleyman ve Melik ile beraber yakalanıp obaya getirilir. Bayhoca’nın ölümünden dolayı Dündar Bey’e öfkeli olan Savcı Bey ise onu kendi elleri ile cezalandırmak ister.

Kuruluş Osman Dizisi 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımının yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Osman Bey’in intikam için harekete geçtiği görüldü. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.