Benim Adım Melek Dizisi 61. Bölüm Full İzle! 14 Nisan 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 61. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 61. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 61. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 61. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 61. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana duygusal anlatımı ile sevilen dizinin başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan yer alıyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Benim Adım Melek Dizisi 60. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek geçen hafta 60. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Halil ve Melek için mutlu gün sonunda gelir. Ancak her ikisini de bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Alpay yeniden aileler için kabus olmaya başlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Melek ve Halil sonunda mutlu olmaya çok yaklaşırlar. Uzun bekleyişin ardından düğün için hazırlıklar başlar. İkisi de çok mutludur. Halil ve Melek kavuşmanın mutluluğu içindeyken, Seyit Ali ve Cumali ise dünür olmanın heyecanını yaşar. Seyit Ali her şeyin yolunda gitmesi için çabalamaktadır. Bu sırada Ömer ve Defne de dedelerine yardım ederler. Alpay ise Halil’den gelen düğün davetiyesi ile sinir krizi geçirir. Bu haberle beraber Antep’e dönmek ister. Funda ne kadar engellemeye çalışsa da dinlemez ve soluğu Antep’de alır. Kenan ise düğün alışverişi için çarşıya çıkan Vildan ile karşılaşır. Vildan’ın yazdığı alışveriş listesini gören Kenan mektupları onun yazmadığını anlar. Bu durumda birisi kendisine oyun oynamaktadır ve kim olduğunu bilmez ister. Düğün yemeği için herkes Halil ve Melek’in Han’a gelmesini bekler. Alpay’ın gelişi ise mutluluklarına gölge düşürür.

Benim Adım Melek Dizisi 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisini geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınladı. Dizinin yeni fragmanında Alpay’ın cinayet işlemesi herkes için büyük yıkım yaratır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.