Zuhal Topal'la Sofrada 584. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 15 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 584. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 584. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden yarışma ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mutfaktaki hünerlerini gösterdiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Kimi zaman kahkaha dolu kimi zaman gerilimli anların ekrana geldiği yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin kendi seçtikleri menüleri kısıtlı zaman için yetiştirmeye çalıştığı yapımda kaynanalar ise Zuhal Topal ile beraber puanlama yapıyor. En lezzetli yemekleri yapan ve jüriden en yüksek puanları alan gelin haftanın birincisi oluyor. Hafta boyunca Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları almayı başaran gelin cuma günü yapılan haftanın finali ile büyük ödülün sahibi oluyor. Haftanın birincisi 15 bin liralık büyük ödülü kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 14 Nisan Yarışmacısı Kim Oldu, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine rekabet dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finalinin de yaklaştığı programda heyecan zirveye çıktı. Programın sıkı takipçileri 14 nisan günü yarışan ismi ve aldığı puanları merak etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün Leman Biçer ve kaynanası Şeyda Biçer yarıştı. Haftanın üçüncü yarışmacısı Leman Biçer, gün boyunca kaynanalardan birçok eleştiri aldı. Gerilimli anların ekrana geldiği son bölümde Leman Biçer, Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 25 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 15 Nisan Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün Özlem Ersoy ve kaynanası Nadime Ersoy yarışacak. İkilinin puan durumu ise henüz belli olmadı. Program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.