Survivor 2021 Tek Parça İzle! 15 Nisan 2021 Perşembe Survivor 70. Bölüm Survivor ödül ve Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 70. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 70. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 70. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunları ile heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 13 Nisanda Neler Oldu, Elenen İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye 13 nisan günü son bölümü ile ekrana geldi. Finalin yavaş yavaş yaklaştığı yarışmanın son bölümünde yine heyecan ve dolu anlar yaşandı. İletişim oyununun oynandığı son bölümde her salı olduğu gibi ada konseyi eleme yapmak için toplandı. Heyecan dolu son bölümde elenen isim merak edildi.

Survivor Türkiye yarışmasının yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Zorlu parkurda yaşanan mücadelede İlayda Şeker ve Batuhan Karacakaya arasında gerilimli dakikalar yaşandı. İletişim oyununda eşitliğin sağlanması nedeni ile birinci olan takım bayrak yarışı ile seçildi. Bayrak yarışını kazanan ünlüler takımı sevdikleri ile iletişime geçme hakkını kazandı. Ünlüler Whatsapp’tan sevdikleri iki kişi ile mesajlaşma şansı yakaladı. İletişim oyununun ardından 14. haftanı elenecek isminin belirlenmesi için ilk olarak SMS birincileri açıklandı. Gönüllüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu 14. haftanın SMS birincisi oldu. Aleyna Kalaycıoğlu elemek istediği ismi ise Dora olarak söyledi. Bu hafta eleme adayı olan Hanzade, Dora ve Aleyna Çalışkan arasından adaya veda eden isim Hanzade oldu. Hanzade duygusal anlar yaşadı.

Survivor Türkiye 15 Nisan Fragmanı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye programının yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölümde oynanacak oyunlar merak konusu oldu. Programın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımında heyecan ve mücadele dolu anlar dikkat çekti. Programda bu akşam ödül oyunu oynanacak. Survivor yeni bölümü ile bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.