Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. İzleyenlerin güne bilgi, müzik ve eğlence dolu başlangıç yapmasını sağlayan sabah programının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın başarılı sunumları ile yayınlanan sabah programında sanat ve müzik camiasının ünlü isimleri ile keyifli dakikalar yaşanıyor. Ünlü isimlerin konuk olarak ağırlandığı programda birçok farklı konuda sohbetler ediliyor. Uzman isimlerin sağlık ve beslenme konularında izleyenleri bilgilendirdiği yapımda astrolojiden mimariye, mutfakta magazine birçok farklı konu ekrana geliyor. Müzik şöleninin de yaşandığı programın yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Nisanda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine coşku dolu bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ünlü isimlerin konuk olarak ağırlandığı son bölümde lezzetli yemek tarifleri ekrana geldi. Müzik ve eğlence dolu son bölüm yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde arabesk müziğin popüler isimlerinden Cansever canlı yayına konuk oldu. Cansever sevilen şarkıları ve keyifli sohbeti ile programa renk kattı. Emre Dorman ve Caner Taslaman’ın da konuk olduğu programda Ramazan ayına ve dini dair en çok merak edilen sorular yanıtlandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Nisan Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Programda bugün konuk olarak ağırlanacak isimler ve konuşulacak konular ise henüz belli olmadı. Sevilen program saat 09.45’te Star TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.