Müge Anlı Tamamı Tek Parça 16 Nisan 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 16 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı olayları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli cinayet ve kayıp olaylarının  işlendiği yapımda akıl almaz gelişmeler yaşanıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Müge Anlı hafta içi hergün saat 10.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündem ve gelişmeleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde şüpheli cinayet olayları konuşulmaya devam edildi. 13 yaşındaki küçük kızın kaybı ise ekrana damgasını vurdu. Programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Fadime Aslan’ın şüpheli ölümü gündem olmaya devam etti. Yaşadığı gelin şiddeti ile haftalardır gündemde yer alan Fadime Aslan’ın ölümünden gelinlerinin sorumlu olup olmadığı izleyenler tarafından merak ediliyor. Fadime Aslan’ın gördüğü şiddet belgelenmekle beraber 88 yaşındaki kadının ölümü ile ilgili akrabaların birçok farklı iddia ortaya attı. Müge Anlı ve ekibi Fadime Aslan cinayeti ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Programın son bölümünde konuşulan diğer gündem ise 37 yaşındaki Salih Demirel’in ölümü oldu. Şüpheli şekilde çıkan yangında hayatını kaybeden Salih Demirel’in kasıtlı olarak öldürülmüş olma ihtimali araştırılıyor. Ailesinin Salih Demirel’in kasıtlı öldürüldüğünü iddia etmesi üzerine şüpheli isimler araştırılmaya başlandı. Programda konuşulan diğer gündem ise annesinin markete gitmesi üzerine ortadan kaybolan 13 yaşındaki kız oldu. Müge Anlı ve ekibi küçük kızı arıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda bugün konuşulacak gündemler ise merak ediliyor. Programda bugün Fadime Aslan ve Salih Demirel cinayetleri gündem olmaya devam edecek. Müge Anlı saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.