Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Nisan 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 16 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 16 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 16 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 16 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Dağılan ailelerin, savrulan hayatların ekrana geldiği programda aldatılma, dolandırılma ve kayıp olayları konuşuluyor. Mağdurlar ve suçlular arasında yüzleşmeler gerçekleşiyor. İlgi ile takip edilen program yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Esra Erol Programı 15 Nisanda Neler Konuşuldu, Hangi Gündemler İşlendi?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birçok çarpıcı gündem ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde kayıp olaylar ekrana geldi. Yüzleşmelerin ve buluşmaların da yaşandığı son bölüm yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Hayriye hanımın kayıp kızı Nilüfer bulundu. Annesinin yanından ikinci defa kaçan Nilüfer gece yarısı bulundu. Daha önce Salih için evi terk eden Nilüfer’in bu defa neden kaçtığı ise merak edildi. Esra Erol’un diğer gündemi ise eşi Koray’ın kendisini aldattığını iddia eden Songül hanım oldu. Songül hanım Koray’ın kendisini Münevver isimli kişi ile aldattığını iddia ediyor. İddiaları yalanlayan Koray ile Songül arasında büyük yüzleşme yaşandı. Gerilimli anların ekrana geldiği yüzleşmede Koray’ın Münevver ile ilişkisi olup olmadığı merak edildi. Programın diğer gündemi ise 3 yaşındaki çocuk ile beraber ortadan kaybolan Ayşe oldu. Kayıp Ayşe ve yanındaki çocuğun nerede olduğu merak ediliyor. Esra Erol’un diğer gündemi ise 19 yıllık aile hasreti çeken Vural oldu. Esra Erol Vural’ın babası Halit’i buldu. İkili arasında kavuşma yaşandı. DNA testi ise henüz belli olmadı.

Esra Erol Programı 16 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol bugün haftanın son yayını ile izleyenleri ile buluşacak. İlgi ile takip edilecek yapımda bugün konuşulacak gündemler merakla bekleniyor. Esra Erol’da bugün kayıp Ayşe ve yanındaki çocuk ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeler ekrana gelecek. Halit ve Vural’ın DNA testinin de açıklanacağı yapım yeni bölümü ile saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.