Seni Çok Bekledim 12. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen yeni dizisi Seni Çok Bekledim bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim 12. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 12. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan ve duygu yüklü bölümleri ile izleyenlerden beğeni toplayan yapımın başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Kadir ve Cemal arasında savaş başlarken, Ayliz ise yaşadıklarının şokunu atlatamaz. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Kadir ipleri koparma noktasına gelir. Cemal’e karşı savaşmakta kararlıdır. İlk hedefi ise şirket hisselerinde dengeyi sarsmak olacaktır. Bu iş için ise kardeşi Erol ise işbirliği yapmaya karar verir. Erol da Kadir’e destek olmaya hazırdır. Bu sırada her şeyden habersiz olan Ayliz yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışır. Tek tesellisi Kadir’in yanında olmasıdır ancak ona yaşadıklarını anlatamaz. İsmet Cemal’in baskısı yüzünden bildiklerini Kadir ile paylaşmaz. Bu sırada öğrendiği yeni bilgi de başına bela olur. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de eşi Songül ile beraber kan donduran bir olaya şahit olurlar. Cemal ise bir an önce hamlesini yapmak için sabırsızlanır. Şirketin tamamını ele geçirip, Kadir’i saf dışarı bırakmak ister. Bu hamlesinin kendi öz oğlu Erol’un başına açacağı dertlerden ise habersizdir.

Seni Çok Bekledim Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Sevilen dizinin 12. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kadir ile Cemal arasındaki gerilim artarken, Ayliz ise ailesi ile ilgili gerçeklerle yüzleşir. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.