Kuzey Yıldızı 60. Bölüm Full İzle! 17 Nisan 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 60. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 60. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 60. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 60. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 60. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuzey Yıldızı dizisi macera ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in yer aldığı yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 59. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı geçen hafta 59. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine duygu dolu anlar yaşandı. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Yıldız’ın yaşadığı talihsiz hastalık Kuzey ile aralarında gerilim yaratırken, herkes Yıldız için seferber olur. Kuzey Yıldızı son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yıldız’ın yaşadığı talihsiz hastalık, Kuzey’e öfkelenmesine neden olur. İkisi arasında ipler kopma noktasına gelirken, Yıldız attığı bir adım ile Kuzey ile arasını düzeltir. Yıldız Kuzey ile barışsa da çocuğunu besleyemediği için çok mutsuzdur. Her ikisinin de aileleri bu sorunu çözmek için harekete geçer. Yıldız’ın sütünün gelmesi için çeşit çeşit ot toplarlar ve şifa bulmaya çalışırlar. Nahide’nin planı ile Yıldız’a iyi gelecek otlar zorlukla bulundu ve Yıldız’ın tedavisi başladı. Kuzey artık bebekleri ve Yıldız’ı kavuşturmak istedi. Yıldız bebeği ile yeni doğmuş yapmış gibi hastanede buluşmak istediği için Kuzey hemen bir organizasyon düzenledi. Yıldız ve bebeğinin ilk karşılaşmasında herkes duygu dolu anlar yaşadı. Kuzey sonunda mutlu bir aile olabildikleri için çok sevindi.

Kuzey Yıldızı Dizisi 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin heyecanla beklenen 60. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında Kuzey ve Yıldız beraber geçirecekleri ilk Ramazan ayı için aileleri ile beraber güzel planlar yapar. Bu sırada ise bebekleri kaçırılır. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.