İbo Show 22. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 17 Nisan 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 22. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun bir aranın ardından yeniden ekrana dönen İbo Show programı eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Star TV ekranlarında 9 yılın ardından yayın hayatına yeniden başlayan  programda sanat ve müzik camiasının ünlü isimleri ile keyifli anlar ekrana geliyor. Müzik şöleninin yaşandığı programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. İbrahim Tatlıses’in sunumu ile yayınlanan program cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

İbo Show Programı 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show programı geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen eğlence programında yine keyifli dakikalar yaşandı. İbo Show programının son bölümünde birbirinden ünlü konuklar en sevilen şarkıları seslendirdi. Keyifli yapımın son bölümü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

İbo Show programının son bölümünde Fettah Can, Bilal Sonses ve Ziynet Sali konuk olarak ağırlandı. Müzik dünyasının birbirinden ünlü ve yetenekleri isimleri İbrahim Tatlıses ile beraber en sevilen şarkıları seslendirdi. Fettah Can’ın keyifli tavırları ile dikkat çektiği son bölümde konuklar keyifli sohbetler gerçekleştirdi, kahkaha dolu anlar yaşandı. Programın son bölümüne ünlü komedyen Yavuz Seçkin de konuk oldu. Yavuz Seçkin güçlü sesi ile izleyenleri şaşırtırken dansları ise büyük beğeni topladı. Esprileri ve dansı ile programa renk katan Yavuz Seçkin sosyal medyada da uzun süre konuşuldu.

İbo Show Programı 22. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

İbo Show programının eğlence dolu son bölümünün ardından yeni bölümde konuk olacak isimler merak konusu oldu. Her bölümü ilgi ile takip edilen programa bu hafta yine sanat dünyasının popüler isimleri konuk olacak. İrem Derici, Deniz Seki, Sinan Akçıl ve Erkan Petakkaya’nın konuk olacağı yeni bölüm tanıtımında eğlence dolu anlar dikkat çekti. Konukların keyifli sohbetler ve eğlenceli şarkılar ile renk katacağı İbo Show yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.