Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda yaşanacaklar merakla bekleniyor.  Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu sabah programında müzik, eğlence ve bilgi dolu anlar ekrana geliyor. Zengin içeriği ve farklı konsepti ile sevilen program hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın renkli sunumu ile ekrana gelen sabah programında müzik ve sanat dünyasının popüler isimleri konuk olarak ağırlanıyor. Ünlü isimlerin keyifli sohbetleri ile renk kattığı yapımda müzik şöleni yaşanıyor. Uzman isimlerin de farklı konularda izleyenleri bilgilendirdiği yapımda mutfaktan sağlığa, mimariden magazine birçok farklı konu ekrana geliyor. İzleyenlerin hem yeni bilgiler edindiği hem de eğlenceli vakit geçirdiği sabah programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Nisanda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Programda uzman isimlerin katılımı ile Ramazan ayı ve beslenme başlıkları konuşuldu. Sevilen sabah programı son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son bölümünde Dr. Murat Topaloğlu canlı yayına konuk oldu. Ramazan ayında iftardan sonra şişlik yaşayan ya da kabızlık sorunu ile karşılaşanlara önerilerde bulundu. Programın diğer konuğu da tarihçi Kadir Koç oldu. Ünlü tarihçi Ramazan ayına dair bilinmeyenleri anlattı. Sunucu Cansu Canan Özgen’in de konuk olduğu programda sevilen şarkılar söylendi, keyifli sohbetle ekrana geldi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Nisan Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programa bugün konuk olacak isimler henüz açıklanmadı. Demet ve Alişan yeni bölümü ile bugün saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.