Müge Anlı Tamamı Tek Parça 19 Nisan 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 19 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devan eden Müge Anlı İle Tatlı sert programı çarpıcı olayları Türkiye’nin gündemine taşıyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği program yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 16 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Birçok farklı gündemin ele alındığı son bölümde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının konuşulduğu son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde uzun zamandır gündem olan Fadime Aslan cinayeti konuşulmaya devam edildi. Fadime Aslan’ın gelinlerin dayağı yüzünden mi yoka boğularak mı öldürüldüğü merak ediliyor. Programda Fadime Aslan cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı’nın son bölümünde 37 yaşındaki adamın can verdiği şüpheli yangın konuşulmaya devam edildi. Şüpheli yangında hayatını kaybeden adamın ev arkadaşı Ali Demirel canlı yayına konuk oldu. Şüpheli isim çıkan yangın hakkında açıklama yaparken, kendisinin nasıl kurtulduğunu da anlattı.  Müge Anlı’da çocukları kayıp olan acılı anne de ekrana geldi. Biri 13 diğer 15 yaşında olan kayıp çocuklarla ilgili flaş gelişmeler ekrana geldi. Programın diğer kayıp vakası ise biri 8 diğeri 13 yaşında olan iki kız kardeş oldu. Sabah her zamanki gibi evden çıkan ve ardından kayıplara karışan iki kız kardeşin nerde olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünün ardından programda konuşulacak yeni gündemler merak edildi. Bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek programda Fadime Aslan cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler izleyenler aktarılacak. Kayıp olaylarında da yeni gelişmelerin ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.