Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 174. Bölüm Full İzle! 19 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Mağdurlar ve suçlular arasında yüzleşmelerin yaşandığı yapımda beklenmedik olaylar meydana geliyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 173. Bölümde Neler Yaşandı, 16 Nisanda Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 16 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen programın son bölümünde yine çarpıcı gündemler ekrana geldi. Osman Bey ve Necibe hanım yüzleşmesinin devam ettiği programda birçok çarpıcı gelişme ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde Osman Bey ve eşi Necibe hanım yüzleşti. Bebeğini uzun zamandır göremeyen Osman Bey, Didem Arslan Yılmaz’ın arabuluculuk etmesi ile aylar sonra ilk defa çocuğunu gördü. Osman Bey eşi Necibe hanımın evi terk ettiğini, bebeğini göremediğini söyleyerek programa katılmıştı. Yaşanan büyük yüzleşmede Necibe hanım da eşi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Osman Bey’in kendisini aldattığını iddia eden Necibe hanım, şiddet gördüğü için evi terk ettiğini açıkladı. Necibe hanımın iddiaları üzerine Didem Arslan Yılmaz, bebeğine makyaj yaptığı video görüntülerinin paylaştı. Necibe hanıma neden bebeğine makyaj yaptığını sordu. Gerilimli anların ekrana geldiği yüzleşmede beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 19 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının son bölümünde ekrana gelen gelişmelerin ardından yeni bölümde konuşulacak gündemler merak edildi. İlgi ile takip edilen yapım yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda bugün Necibe hanım ve Osman Bey yüzleşmesi devam edecek. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.