Doya Doya Moda All Star 19 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 26. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 26. Bölüm 19 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni moda programı Doya Doya Moda rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen program ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Moda konusunda birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya mücadele ettiği programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenlerin hem keyifli vakit geçirdiği hem de moda konusunda bilgi sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 13.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğur Eker, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların kombinlerinin ve tarzlarını değerlendiriyor. Büyük beden 7 kadının hafta boyunca günün konseptine en uygun kombinleri yapmak için rekabet ettiği programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Jüri üyelerinden en yüksek puanları almak ve tarzlarını kanıtlamak için rekabet eden yarışmacılar haftanın hergünü en şık kombinleri ile podyumda yer alıyor. En yüksek puanları alan ve haftanın birincisi olan isim ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 16 Nisan Puan Durumu Nasıl Oldu, Haftanın Birincisi Kim?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Doya Doya Moda 16 nisan günü geçen haftanın finali ile ekrana geldi. Her hafta olduğu gibi heyecan dolu geçen finalde en yüksek puanı alan ve ödülü kazanan isim açıklandı. Programın sıkı takipçileri 16 nisan günü haftanın birincisi seçilen yarışmacının kim olduğunu merak ediyor.

Doya Doya Moda programında geçen hafta Su birinci oldu. Hafta boyunca jüri üyelerinden toplam 117 puan alan ve birinci olan Su, tasarım takıların sahibi oldu.

Doya Doya Moda Programı 19 Nisan Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı bugün haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda 19 nisan puan durumu ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda yeni bölümü ile bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.