Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Nisan 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 19 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda aldatılma, dolandırılma ve kayıp olayları ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibinin titizlikle çalıştığı yapım hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 16 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol 16 nisan günü haftanın son yayını ile ekrana geldi. Birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programın son bölümünde aldatılma olayları gündem oldu. Akıl almaz olayların konuşulduğu son bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Esra Erol’un son bölümü yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünde Nilüfer ve annesi Hayriye hanım arasında gerilim dolu anlar yaşandı. İkinci defa evden kaçan Nilüfer canlı yayında yüzleştiği annesine ağır ithamlarda bulundu. Anne kız arasındaki gerilim izleyenleri şaşırtırken, Nilüfer’in kime kaçtığı ise merak edildi. Esra Erol’un çarpıcı gündemleri arasında yer alan Songül ve Koray ilişkisinde de yeni gelişmeler yaşandı. Songül hanımı ve çocuklarını terk eden Koray Bey Münevver isimli kişi ile aşk yaşadığını inkar etmişti. Songül hanımın Münevver ve Koray ilişkisi ile ilgili kanıtlar bulması ile programda gerilimli anlar yaşandı. Münevver ile ilişkisi ortaya çıkan Koray, Songül’ü sevmediğini ve bu evliliği istemediğini belirtti. Çocukları ile beraber zor durumda kalan Songül hanım canlı yayında isyan etti.

Esra Erol Programı 19 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından programda ele alınacak yeni gündemler merak edildi. İlgi ile takip edilen yapım bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programda bugün Songül ve Koray yüzleşmesi devam edecek. Nilüfer’in kaçtığı kişi ile ilgili yeni ayrıntıların açıklanacağı programda akıl almaz olaylar ekrana gelecek. Esra Erol merakla beklenen yeni gündemleri ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.