Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 176. Bölüm Full İzle! 21 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Suçlular ve mağdurların yüzleştiği program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 175. Bölümde Neler Oldu, 20 Nisanda Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündem ve gelişmelerle ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen programda dün şüpheli ölüm ve dolandırıcılık gündemleri konuşuldu. Program yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybı gündem olmaya devam etti. Uzun süredir haber alınamayan Musa Çiftçi’nin oğlu canlı yayına katıldı. Babasının kaybı ile ilgili komşulardan şüphelendiğini belirten adam, babasının kaybolmasının ardından komşularının kendisine olan tavır ve yaklaşımlarının değişmeye başladığını belirtti. Programın dün ekrana gelen bölümünde konuşulan diğer gündem ise Nihan hanım eşi Kaan Üstündağ’ın kendisini maddi olarak nasıl zor duruma düşürdüğünü anlattı. Nihan hanım eşinin boşandıktan sonra kendisine ait olan villayı annesinin üzerine yaptığını açıkladı. Nihan hanım villa olayının yanı sıra eşinin 120 bin lira kredi çektiğini de anlattı. Nihan hanımın iddialarına Kaan Üstündağ’ın vereceği yanıt merak edildi. Programın diğer gündemi ise eşi tarafından terk edilen Cemil Çelen oldu. Eşinin sosyal medya üzerinden tanıştığı başka biri ile kaçtığını iddia eden Cemil Bey, eşi ile yüzleşmek istiyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 21 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programın yeni bölümünde konuşulacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölümünde Nihan ve Kaan çiftçi arasında büyük yüzleşme yaşanacak. Cemil Çelen’in eşi ile ilgili yeni iddialarını açıklayacağı yeni bölüm bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.