Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Nisan 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 21 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 21 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol, akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılmış ailelerin ekrana geldiği yapımda aldatılma, dolandırıcılık ve kayıp olayları işleniyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 20 Nisanda Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine akıl almaz olaylar ekrana geldi. Çarpıcı gündem ve gelişmelerin yaşandığı programın son bölümü ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Yalçın ve eşi Meral arasında büyük yüzleşme yaşandı. Eşine birçok estetik operasyon yaptırdığını açıklayan Yalçın Bey, eşinin güzelleştikten sonra evden kaçtığını ve Muzaffer isimli kişi ile yaşamaya başladığını iddia etmişti. Programda dün karşı karşıya gelen ikili arasında gerilimli dakikalar yaşandı. Eşinin neden terk ettiğini açıklayan Meral, bebeğinin babasının ise Muzaffer olduğunu açıkladı. DNA testini yapılmasına karar verilen son bölümde beklenmedik açıklamalar da ekrana damgasını vurdu. Esra Erol’un diğer gündemi ise kaynanası Yeter’in yuvasını yıktığını iddia eden Havva oldu. Kaynanasının eşi Ayhan ile arasını bozduğunu iddia eden Havva, eşinin kendisinden 20 yaş büyük Hatice isimli kişi ile kaçtığını söyledi. Havva ve kaynanası Yeter, canlı yayında büyük yüzleşme yaşadı. Esra Erol’un son bölümünde ekrana gelen diğer olay ise  bir mektup ile eşinin terk eden kadın oldu. Eşine üzücü bir mektup bırakan Dursun hanım çocuğu ile beraber ortadan kayboldu.

Esra Erol Programı 21 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un son bölümünde ekrana gelen çarpıcı gündemlerin ardından programda bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. Programın yeni bölümünde Meral Okur’un bebeğinin babasını kim olduğu ortaya çıkacak. Havva ve kaynanası Yeter arasındaki yüzleşmenin devam edeceği yeni bölümde farklı gündemler de ekrana gelecek. Program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.