Mavera 10. Bölüm Full İzle! 21 Nisan Mavera Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mavera 10. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Mavera ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Mavera 10. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Mavera 10. Bölüm izle, makalemizle birlikte Mavera son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Mavera 10. Bölüm…

Mavera 10. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ramazan ayının gelmesi ile beraber TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mavera dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan yapımda Ahmet Yesevi’nin yaşam hikayesi anlatılıyor. Hace Ahmet’in Bağdat’a gelmesi ile değişen dengelerin anlatıldığı dini içerikli yapımın başrollerinde Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel ve Hasan Küçükçetin gibi isimler yer alıyor. Dizi her akşam saat 23.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Mavera Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Mavera dün 9. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaran yapımın son bölümünde aksiyon ve heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Hace Ahmet’in hikayesinin anlatıldığı yapımın son bölümünde Ahmet Yesevi’yi Bağdat’tan göndermek için tehlikeli planlar yapılırken, Alperenler bu oyunu bozmak için çabalar.

Mavera dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde Ahmet Yesevi’yi Bağdat’tan göndermek isteyen fitne mahfili ile Alperenler arasındaki gerilim zirveye ulaşır. Bağdat’ta kendilerine ait bir otorite kurmak isteyenler Ahmet Yesevi’den kurtulmak için tehlikeli bir plana başlar. Alperenler ise kılıçlarını kuşanır ve kendilerinin korumak için harekete geçer. İki taraf arasındaki savaşın açık hale geldiği son bölümde herkes için çizgiler belli oluyor. Alperenler bir yandan kılıç ile diğer yandan ise kalem ile düşmanları ile mücadele etmeye başlar. Mavera dizisi aksiyon dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Mavera Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mavera dizisinin dün ekrana gelen aksiyon dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin bugün yayınlanacak 10. bölüm fragmanı da ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanında Alperenler Ahmet Yesevi’yi korumaya çalışır. Ancak Hace Ahmet haksızlığın karşısında susmamak konusunda kararlıdır. Masum insanların canının yanmasına engel olmak isteyen Hace Ahmet, herkese meydan okur ve yeniden kılıcını kuşanır. Mavera dizisinin yeni bölüm fragmanında Hace Ahmet’in sözleri dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 23.45’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.