Kuruluş Osman Dizisi 55. Bölüm Full İzle! 21 Nisan 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 55. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 50. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 55. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayın hayatına devam ede Kuruluş Osman dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda Osmanlı Devleti’nin kuruluş yılları anlatılıyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 54. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 54. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Dündar Bey için hesap verme vakti gelir. Obadaki hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola ise yeni planlar yapmaya başlar. Kuruluş Osman dizisi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dündar Bey’in hain olduğunu öğrenen Osman Bey, onun cezasını bizzat kendisi vermek ister. Dündar Bey korku içinde İnegöl Kalesi’nde gizlenirken, Osman Bey yaptığı zekice plan ile onu kendi yanına getirir. Dündar Bey’in obaya gelmesi ile hesaplaşma başlar. Osman Bey papa ajanları Melik ve Süleyman ile Dündar Bey’i yüzleştirir. Herkes suçunu itiraf ettikten sonra Dündar Bey öldürülür.  Nikola ise Kayı Obasında bu iç hesaplaşmadan faydalanmak ve Söğüt’e baskın yapmak ister. Bu baskın için daha önce ajanlar tarafından bulunan tünelleri incelemeye başlar. Nikola Tohay’ın yokluğunda bölgeye hakim olmaya çalışırken, Togay ise geri dönmek için hazırlıklara başlar. Osman Bey ise Nikola’nın hazırladığı planı öğrenir ve onu tuzağa düşürmek için büyük bir plan yapar. Osman Bey ve Nikola savaş meydanında karşı karşıya gelir.

Kuruluş Osman Dizisi 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Osman Bey ve Nikola arasındaki aksiyon dolu sahneler yeni bölüm heyecanını arttırdı. Dizi bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.