Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Nisan 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 22 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 22 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Esra Erol savrulan hayatları, dağılan aileleri ekrana taşıyor. Aldatılan, dolandırılan, terk edilen binlerce mağdurun ekrana geldiği programda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 21 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birçok farklı olayı ekrana taşıdı. Akıl almaz olayların ekrana geldiği programda aldatılanlar, terk edilenler yaşadıklarını anlattı. Yüzleşmelerin ve hesaplaşmalarında ekrana geldiği son bölüm yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde estetik yüzünden yuvasını dağıldığını iddia eden Yalçın ve eşi Meral yüzleşme yaşadı. İkili arasındaki yüzleşmede gerilimli anlar ekrana geldi. Yalçın eşinin estetik yaptırdığını, güzelleştikten sonra kendisini terk ettiğini iddia etti. Meral ise hamileyken dayak yediğini, gördüğü psikolojik şiddet nedeni ile evini terk ettiğini açıkladı. Programın son bölümünde Muzaffer ve eşi Ayşe arasındaki yüzleşme de devam etti. Muzaffer 3 yaşındaki çocuklarının kendisinden olup olmadığını merak ediyor. Ayşe ise DNA testi yaptırmayı reddediyor. 3 yaşındaki çocuğun babasının kim olduğu merak edildi. Esra Erol’un son bölümünde akıl almaz bir skandal daha ekrana geldi. Eşini terk ederek çocuğu ile beraber Murat isimli kişiye kaçan Dursun hanımın çocuğuna işgence ettiği ortaya çıktı. Dursun’un kaçmadan önce çocuğunu aç bıraktığını iddia eden görgü tanığı yaşananlar anlattı. Dursun hanım ve küçük kızının nerede olduğu ise merak ediliyor. Programın son bölümünde ekran gelen diğer gündem ise karısı Havva’yı terk eden ve kendisinden 20 yaş küçük Hatice ile kaçan Ayhan oldu. Havva hanım boşanmak için Esra Erol’dan yardım istiyor.

Esra Erol Programı 22 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek yeni bölümünde yine akıl almaz olaylar ve gündemlerde yaşanan yeni gelişmeler ekrana gelecek. Ayşe ve Muzaffer’in DNA testi sonucunun belli olacağı programda Dursun hanım hakkındaki iddialara yanıt verecek. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.