Alev Alev Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 22 Nisan 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 24. bölüm full izleme linkine ve 24. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 24. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. İlk bölümünden bu yana beğeni toplayan yapımda bir yangın ile hayatı değişen 3 kadının hikayesi anlatılıyor. Dizi perşembe akşamları ekrana geliyor.

Alev Alev Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Çelebi kapana kısılırken, Cemre ise yeni hayatına başlamak üzere bir adım atar. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Cemre’nin Esin’i getirmesi ile Güneş’in velayetini kaybeden Çelebi, bir darbede İskender’den yer. İskender’in oynadığı oyun ile tutuklu yargılanmaya başlar. Çelebi herkese çok öfkelidir ancak intikam almak istediği ilk kişi İskender olur. Çelebi İskender’in üzerine oynamaya başlar. Çiçek ise onu korumak için bir karar vermek zorunda kalır. Bu karar ile Rüya’ya babasının ölümü ile ilgili gerçekleri anlatır. Rüya çok öfkelense de Çelebi’nin İskender’e zarar vermek için kendisine oyun oynadığını anlar. Bu sırada Bülent’in yokluğu ise dikkat çekmeye başlar. Rüya’nın şikayetini geri çekmesi ile kurtulduğunu düşünen İskender, Bülent’in cesedinin ortaya çıkması ile yeniden zor duruma düşer. Bu sırada Çelebi’den kurtulan Cemre ise mahallede yeni hayatına başlar. Bu hayatı Cemre ile beraber yaşamak isteyen Ozan ise ona sürpriz bir teklifte bulunur. Yaşadıklarından çok yorulan Rüya ise İstanbul’u terk etme kararı alır.

Alev Alev Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanında Ozan’a kurulan tehlikeli plan dikkat çekti. Ömer ve Rüya’nın dönüm noktasına geleceği yeni bölümde Çiçek de sürpriz gelişmeler yaşayacak. Dizi merakla beklenen 24. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.