Camdaki Kız Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 22 Nisan 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D Ekranlarında İzleyici karşısına çıkan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Sizlerde ekranlara gelen Camdaki Kız 3. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Camdaki Kız dizisinin bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Camdaki Kız Dizisi 3. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Camdaki Kız dizisi dramatik hikayesi ve psikolojik anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda gerçek bir yaşam hikayesi anlatılıyor. İddialı yapım perşembe günleri akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Camdaki Kız Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Camdaki Kız geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımın geçen hafta ekrana gelen bölümünde Nalan için zor günler başlamak üzeredir. Nalan ve Sedat’ın evliliği için hazırlıklar başlarken, Feride ise bu işi onaylamaz. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Camdaki Kız dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nalan ve Sedat için zor günler başlar. Sedat’ın ailesi Nalan’ı çok sever. Herkesin takdirinin kazanan Nalan, mutlu olacağına inanmak ister. Sedat ailesinin baskısı ile Nalan’a evlenme teklifi eder. Ancak bu esnada hala Cana ile görüşmeye devam etmektedir. Feride ise Sedat’a ve ailesine güvenmez. O ailede yanlış bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu şüphelerinin acısını ise Nalan’dan çıkarır. Nalan bir şeylerin değişmesini beklerken annesinin onu daha çok baskı altına alması ile büyük bir yıkım yaşar. Nalan ve Sedat için evlilik hazırlıkları başlamıştır. Bir yandan Sedat kendisini arada kalmış hissederken diğer yanda ise Nalan, annesinin ona yaşattıklarından yorulmuştur. Sedat’ın Nalan’a yaptığı sürpriz Feride tarafından gölgelenirken, Nalan Sedat’ın gerçek yüzü ile karşı karşıya kalır.

Camdaki Kız Dizisi 3. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Camdaki Kız dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Feride’nin Nalan ve Sedat arasında yaşananlara karşı duyduğu şüphenin Nalan’ı zor durumda bıraktığı görüldü. Sedat’ın Cana ile ilişkisinin ortaya çıkacağı yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.