Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Nisan 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 23 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol dağılan aileleri, savrulan hayatları ekrana taşıyor. Akıl almaz olayların ekrana geldiği yapımda birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Aldatılma, dolandırıcılık ve kayıp olaylarının ekrana geldiği program ilgi ile takip ediliyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 22 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine akıl almaz olayları izleyenlerle buluşturdu. Her bölümü merakla beklenen programda dün yüzleşmeler ve hesaplaşmalar ekrana geldi. Esra Erol çarpıcı gündemleri ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Meral ve Yalçın yüzleşmesi devam etti. Eşinin estetik operasyonları için her şeyini sattığını iddia eden Yalçın, Meral’in güzelleştikten sonra kendisini terk ettiğini iddia ediyor. Çocuklarını ve Yalçın’ı bırakıp giden Meral ise eşinin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını, baskılarına dayanamadığı için evi terk ettiğini açıkladı. İkili arasında gerilim dolu anlar ve hararetli tartışmalar ekrana geldi. Yalçın ve Meral’in boşanıp boşanmayacağı merak konusu oldu.  Programın dün ekrana gelen bölümünde Muzaffer ve Ayşe arasındaki DNA testi tartışması da son buldu. Ayşe’nin 3 yaşındaki çocuğunun babasının beraber yaşadığı Adem olduğu ortaya çıktı. Programda çocuğuna işkence eden ve eşini terk edip Murat isimli kişinin yanına kaçan Dursun da gündem olmaya devam etti. Çocuğunu aç bıraktığı iddialarını kabul etmeyen Dursun, boşanmak istediğini açıkladı. Esra Erol dün birbirinden çarpıcı gündemleri ile yine ekrana damgasını vurdu.

Esra Erol Programı 23 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programın yeni bölümünde konuşulacak gündemler merak edildi. Programın yeni bölümünde Meral ve Yalçın evlilikleri ile ilgili son kararı verecek. Çiftin merakla beklenen kararı açıklayacakları yeni bölümde Havva hanım ise kendisini aldatan eşi ile yüzleşme yaşayacak. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.