Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm Full İzle! 23 Nisan 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 148. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bülent İnal’ın Sultan Abdülhamid’i canlandırdığı dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 147. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının başarılı yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta 147. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan verici olaylar yaşandı. Sultan Abdülhamid düşmanları ile baş etmeye çalışırken aile için zor bir kararın eşiğine gelir. Sevilen yapımın son bölümü yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yemen isyanı karşısında zor durumda kalan Abdülhamid olayların arka yüzünü araştırmaya başlar. Çıkan isyanda Cassel’in parmağı olduğunu öğrenir. Bu haber ile düşmanlarına karşı iyice bilenen Sultan Abdülhamid, politik bir hamle ile karşılık vermeye karar verir. Bu sırada görev başında olan  Ahmet Paşan ise masonlara büyük bir darbe vurur. Ahmet Paşa mason azası Michael’i öldürür. İstanbul’daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları yerleştirilir. Sultan Abdülhamid tüm gücü ile düşmanları ile savaşmaya devam ederken, haremde de işler karışmaya başlar. Saliha ve Naime arasında ipler iyice gerilir. Naime’nin hassas noktalarını bilen Aliye ona tehlikeli bir oyun oynar. Bu oyun ile haremde işler yeniden karışır. Sultan Abdülhamid ailesi için zor bir karar almak zorunda kalır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 148. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımın heyecanla beklenen 148. bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Abdülhamid’in öfkeli tavırları dikkat çekerken gireceği yeni mücadele ise merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.