Teşkilat Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 25 Nisan 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 8. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 8. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun başarılı yapımlarından Teşkilat heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana beğeni toplayan yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu yer alıyor. Dizi her hafta pazar günleri ekrana geliyor.

Teşkilat Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarını sevilen dizisi Teşkilat geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana izleyenlerin dikkatini çeken yapımda geçen hafta yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünde ekip Hulki’yi alıp ülkeye dönmeyi başarırken, Fadi ise Şirket’e karşı zor duruma düşer. Teşkilat dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zehra, Hulki ve Serdar teröristlerin planlarını engellemek için canlarını ortaya koyarlar. Pınar ve Hakkı ise gazeteci kılığında bölgeye gider. Zehra, Serdar ve Hulki ölüm ile karşı karşıya gelirken, Pınar’ın yaptığı bir hamle ile Fadi’nin oyunu bozulur. Operasyonun başarısız olması Fadi’yi konumunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya getirir. Bu başarısızlık sonrası şirket Fadi’nin işini bitirmek ister. Ancak Fadi son bir şans ister ve bu sefer daha öfkelidir.  Bu sırada Ceren’in sadakatinden şüphelenen Fadi, Şef’in tavsiyesi ile ona kendisini kanıtlamak için bir şans verir. Ceren’den Serdar’ı öldürmesi istenir. Ceren bu görevi başarılı şekilde yerine getirerek yeniden Fadi’nin güvenini kazanır. Serdar ise Ceren’e yakın durmaya devam eder. Hulki’nin ve babasının hastanedeki mücadelesi devam ederken, ekip yeni bir saldırı haberi alır. Uzay’ın bulduğu ipuçları ile saldırıya karşı planlar yapılır.

Teşkilat Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında başkanın vurulması ile öfkelenen ekip Fadi’nin sonunu getirmek için yeni bir planı devreye sokar. Ancak Serdar ve Zehra’yı bekleyen yeni bir problem vardır. Yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.