İbo Show 23. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 23 Nisan 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 23. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 23. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun bir aradan sonra yeniden Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan İbo Show programı eğlence ve müzik dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda televizyon dünyasının ünlü isimleri ile keyif dolu anlar yaşanıyor. İbo Show her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

İbo Show Programı 22. Bölümde Neler Yaşandı, Kimler Konuk Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show, geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımda geçen hafta yine birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlandı. İbrahim Tatlıses’in yeni şarkısını seslendirdiği son bölümde konuklar da sevilen şarkılar ve keyifli sohbetleri ile programa renk kattı. İbo Show son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri ile kahkaha dolu anlar yaşandı. Erkan Petekkaya, Deniz Seki, İrem Derici ve Sinan Akçıl’ın konuk olarak ağırlandığı son bölümde İbrahim Tatlıses 11 yıl aranın ardından çıkardığı yeni şarkısı “Gelmesin” ile izleyenleri coşku dolu anlar yaşattı. İbrahim Tatlıses’in yeni şarkısını seslendirdiği son bölümde oyunculuğu ile sık sık gündeme gelen Erkan Patakkaya da seslendirdiği şarkılar ile izleyenlerin dikkatini çekti. İrem Derici’nin neşeli tavırları ve eğlenceli sohbeti ile izleyenleri kahkahaya boğduğu son bölümde kahkaha dolu anlar ekrana geldi. İbo Show müzik ve eğlence dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

İbo Show 23. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

İbo Show programının bu hafta ekrana gelecek olan 23. bölüm tanıtımı yayınlandı. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm tanıtımında gösterilen sıra gecesi izleyenlerin ilgisini çekti. Zekeriya Ünlü’nün sıra gecesi ekibi ile beraber konuk olacağı yeni bölüm merakla bekleniyor. İbo Show bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.