Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2021 günü kim birinci oldu? 691. Bölüm Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 691. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağı arasında en çok seyredilen programların başında gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Nisan tarihinde de yine merakla izlenecek bölümü ile ekranlarda olacak. Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden program, hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Eğlence ve rekabet dolu, kıyasıya mücadelenin devam ettiği yarışmada izleyiciler her bölümü merakla seyrediyorlar. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerin beğenisini kazanan programa ise her hafta başında yeni yarışmacılar katılıyor. Birbirinden farklı yarışmacıların bir araya gelerek mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri yarışmada kıyasıya mücadele de ekranlara yansıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen program, yeni yarışmacıları ile bugün yeni haftaya başlayacak.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 23 Nisan Günün Birincisi Kim Oldu, Bileziği Kim Kazandı?

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen ve hafta içi kuşağının en çok takip edilen programları arasında bulunan Gelinim Mutfakta’nın geçen hafta yayınlanan son bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Her hafta 4 gelin ve kaynanayı konuk eden programında kıyasıya rekabet hiç eksik olmuyor. Gelinler her gün belirlenmiş olan günün yemeğini yapmak için uğraşırken kaynanalar da Seda Sayan ile yapılan yemeklerin değerlendirmesini yapıyorlar. Kaynanalar kendi gelinlerinin tabaklarını tadarak bulmaya çalıştıkları için de ortaya eğlenceli anlar çıkıyor. Haftanın ve günün birincisi olmak için de rekabetin hiç eksik olmadığı programın son bölümünde hafta birincisi belli oldu.

23 Nisan’da ekranlara gelen hafta finalinde Ayten ve Dudu’nun kıyasıya mücadelesi ekranlara geldi. İki isim kıyasıya mücadele ederken elenen isim ise Ayten oldu. Esra ve Seda ise aynı puanı olarak 5 altın bileziğin sahibi oldular. 82 puan alan gelinler ayrıca bilezikleri paylaşmak istediler ve gelinler bilezikleri 2 – 2 olacak şekilde aldılar.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Nisan Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Ekranların beğeni ile takip edilen heyecanlı yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Nisan günün birincisi bugün yayınlanan bölüm ile belli olacak. Farklı karakterlere sahip olan gelin ve kaynanalarının mücadelesi saat 13.00’de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.