Acemi Anneler 136. bölüm tek parça izle! 26 Nisan 2021 Acemi Anneleri son bölüm tek parça youtube izle!

TRT1 ekranlarının sen çok izlenen dizisi arasında yer alan Acemi Anneler bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Acemi Anneler kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Acemi Anneler 136. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden olan Acemi Anneler bugün ekrana gelecek yeni bölümüyle de izleyicileri ekran başına toplamış olacak. Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayına başlamış olan ve gündüz kuşağının en çok takip edilen dizisi olan Acemi Anneler yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilen yapımda yakın arkadaş olan dört kadının yaşadıkları ve aile yaşamları ekrana geliyor. Her hafta içi 15.45’te ekrana gelen dizi büyük ilgi görüyor.

Acemi Anneler Dizisi 135. Bölümde Neler Yaşandı?

Başrollerinde Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk gibi isimlerin rol aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde ilgi çekici gelişmeler yaşandı. Her bölümü ile izleyicileri ekran başına toplamayı başaran dizinin yayınlanan son bölümünde Cenk ve Hayat’ın yaşadıkları izleyicileri şoke etti. İkilinin Jasmin’in isteği üzerine Leyla’nın Hayat’ın el yazısını taklit ederek Cenk’e aşk mektubu yazmış olduğu Leyla’ya itiraf ettirildi. Leyla ise bu itirafın sonrasında zor anlar yaşadı. Bunun üzerine ise Jasmin’den ayrılmaya karar vermiş olan Cenk onunla yüzleşmek istedi. Ancak Cenk bu yüzleşmeyi tam olarak istediği gibi yapamadı. Beyza ise Ceren ile dargınlığı sona ermişti. Fakat ikilinin başına gelenler yine aralarındaki gerilimin artmasına neden oldu. Beyza’yı Murat cephesinden yeni bir sıkıntı bekleyerek izleyicilerin şaşırmasına neden oldu. Beyza’nın içine düştüğü durum ise daha önceden karşılaştıklarının yanında oldukça zor bir duruma geldi. Jasmin ise bu esnada her şeyi giderek kendi tarafından Murat’a aktarmasına neden olan Aysun sebebiyle Beyza ve Murat’ın arası açılmış oldu. Murat da bu durumda Beyza’nın kendisinden gizlemiş oldukları yüzünden ona öfkelendi. Bu yüzden Hayat’ı da korumaya çalıştı. Melahat Nüpelda ile Rıza’nın arasında bir ilişkinin olabileceğini düşündüğü için de ortalık karışmıştı.

Acemi Anneler Dizisi 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme yönelik fragman yayınlandı. Murat ve Beyza hiç beklemedikleri bir olay ile karşılaşacaklar. Aynı zaman da Melahat da yaptığı yanlışı yeni bölümde anlayacak. Dizi yeni bölümü ile 15.45’te TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.