Survivor 2021 Tek Parça İzle! 26 Nisan 2021 Pazartesi Survivor 78. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 birleşme partisi sonrası heyecanlı bölümleri ile devam ediyor. Survivor 2021 78. bölüm kesintisiz izleme linkine ve fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 78. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların merakla takip edilen ve en çok seyredilen yarışma programlarından olan Survivor yeni bölümleri ile birlikte bugün saat 20.00’de yine izleyiciler ile buluşacak. Yayınlanmış olduğu ilk günden beri büyük bir merak ve ilgiyle izlenen yarışmada, son haftalarda yaşanan ani ada konseyi toplantıları, gizli yemek yemeler, yarışmadan ani şekilde elenmeler gibi olaylar yüzünden heyecan büyük hızıyla devam ediyor. Takımlar arasında kıyasıya mücadelenin devam ettiği yarışmada her bölümde yeni gelişmeler de yaşanıyor ve tüm bu gelişmeler heyecanlı bir şekilde izleyiciler ile buluşuyor. En çok izlenen yapımlar arasında her zaman üst sıralarda bulunan programda takımlardaki yarışmacı sayısı azaldıkça birincinin de kim olacağına yönelik beklentiler her geçen bölümde artış gösteriyor. Her hafta izleyiciler ile pazartesi, Salı, Perşembe , cumartesi ve Pazar günleri buluşan yarışmanın bugünkü yeni bölümü de merakla takip edilecek.

Ünlüler ve gönüllüler arasında rekabetin devam ettiği yarışmada kıran kırana mücadele sürüyor. İki takımın birbirinden zor parkurlarda verdikleri mücadele izleyiciler için macera dolu anların ekrana yansımasına neden oluyor. Farklı oyunlar ile ekrana gelen yarışmada güç ve denge en üst sınırına kadar test ediliyor.

Survivor Türkiye 25 Nisan’da Neler Oldu, Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor’un heyecan dolu bölümünde kıyasıya mücadele devam etti. İki takım da haftanın ikinci dokunulmazlık yarışmasını ekranlara getirdi. İlk oyunu ise gönüllüler kaybederken gönüllüler bir aday çıkardılar. Ada konseyinde gönüllüler tarafından çıkarılan isim ise Aleyna Çalışkan oldu. Ünlülerin ada konseyinde ise kullanılan oylar sonucunda ismi en çok çıkan isim İlayda olarak, ikinci eleme adayı oldu. En son bölüm nefes kesen ikinci dokunulmazlık yarışına sahne oldu. Ayrıca ada konseyinde ünlüler takımı yarışmacıları İsmail ve Sergen arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın araya girmesi ile birlikte gerginlik sona erdi.

Survivor 26 Nisan Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Merakla beklenen yarışmanın yeni bölüme ait fragman yayınlandı. İlgi ile takip edilmekte olan programda bugün ödül oyunu oynanacak ve takımlar aralarında kıyasıya şekilde mücadele vermeye devam edecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.