Yasak Elma Dizisi 108. Bölüm Full İzle! 26 Nisan 2021 Yasak Elma 108. bölüm tek parça youtube izle!

Yasak Elma 108. Bölüm izle ve Yasak Elma 108. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 108. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 108. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 108. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ile merakla bekleniyor. Son dönemde en çok konuşulan ve hakkında çıkan final dedikoduları ile gündemde olan dizinin yeni bölümünde yine heyecan ve entrika dolu sahneler ekrana taşınacak. Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında bulunan dizinin her bölümünde heyecan devam ediyor. ilk sezondan beri pek çok oyuncu değişimi ile gündeme gelen ve sürekli olarak senaryosunun değişmesine neden olan dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de izleyiciler ile buluşacak.

Eda Eca, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü ve deneyimli oyuncuların başrolde olduğu dizi, yeni bölümü ile bir kez daha izleyicileri ekran başına toplamış olacak. Sosyete dünyasına ait olan üç kadının para ve aşk için verdikleri mücadeleleri anlatan dizi yeni bölümüyle de kendisinden söz ettirmeyi başaracak.

Yasak Elma Dizisi 107. Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyicilere yine heyecan dolu anlar yaşatılmıştı. Kaya’nın gelmesi ile birlikte olaylar alt üst olmuştu. Kaya artık daha sert ve mesafeli bir kişiliğe sahiptir. Şahika ise bu esnada kendisine bir ev tutmuştu. Kaya da onunla birlikte kalmaya başlamıştı. Yiğit’in ise ikisiyle de telefonda görüşmeyi istemesi üzerine Ender Kaya’ya gitmişti. Bu sayede Hasan Ali ile gitmesi gerekli olan davete de gitmemişti. Şahika da bu durumu tahmin ettiğinden davete kendisi gitmişti. Burada olanlar da Şahika’ya hayranlıklarını dile getirmişti. Şahika ise ertesi gün şirketteki hisselerinin artık ağabeyi tarafından yönetileceğini söylemişti. Ender de rahatsızlanınca Hasan Ali bir araştırma yaparak Kaya’nın Ender’in aslında eski kocası olduğunu öğrenir. Diğer yandan Asuman ve Yıldız da 300 bin lira vererek aldıkları tabloyu geri vermemişlerdi. Yıldız da mecburen Ender’den yardım istemek zorunda kalmıştı. Diğer yandan Kaya ve Şahika’yı Ömer de kıskanmıştır.

Yasak Elma Dizisi 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Şahika’nın Kaya ile yakınlığı devam ederken Hasan Ali ise bu sefer kendisini hiç beklemediği bir durum içinde bulacak. Sevilen dizi yeni bölümü ile saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.