Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Güne enerjik bir şekilde başlamak isteyenlerin en çok sevdikleri programlardan olan, sabah kuşağının eğlenceli yapımı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yine eğlence ve kahkaha bir arada olacak. İzleyicilerine keyif dolu saatler yaşatacak olan ikilinin özel konukları da programa ayrı bir hava katacak. Saat 09.45’ten itibaren Star TV ekranlarında olacak program, yine eğlence dolu içeriği ile izleyicileri ekran başına toplamayı başaracak. İlk bölümünden itibaren ilgi ile takip edilen ve izleyiciler tarafından çok sevilen programın bugünkü bölümünde magazin, gündem, Ramazan, müzik ve yemek tarifleri dolu olacak. Güne daha iyi başlangıç yapmak isteyenler için tercih edilecek programa katılacak olan konuklar sayesinde izleyiciler daha da keyif alabilecekler.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 26 Nisan’da Neler Oldu?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında dün eğlence dolu anlar yaşandı. Farklı konukları ile her gün ekrana gelen programda alanında uzman isimler açıklamalarda bulunarak izleyicilerin bilgi edinmesini de sağlıyorlar. Dün katılan katılımcılar da yine pek çok konuda izleyicileri bilgilendirmiş oldular. Özellikle son zamanlarda koronavirüs salgının artış göstermesi üzerine programa katılan uzman isimler bu süreç içerisinde nasıl davranılması gerektiğini, hangi önlemlere dikkat edilmesi gerektiğini uzun uzun anlattılar. Salgın koşullarının yumuşaması ve azalması için herkese çok büyük pay düştüğünü belirten uzmanlar, bu sayede dikkat edilecekleri açıkladılar. Bunun yanında Ramazan ayına özel sohbetlerin de yapıldığı programda Ramazan ayını daha iyi geçirmek için yapılacaklar ele alındı. Lezzetli sahur ve iftar sofralarının kurulmasına yönelik özel tariflerin de ekrana getirildiği program izleyiciler için son derece keyif dolu saatlerin geçmesine neden oldu. Pratik ve kolay tarifler ile izleyiciler pek çok yemeğin nasıl yapıldığını öğrendiler. Ayrıca Demet Akalın ve Alişan’ın müzik yorumları da eğlenceli saatler yaşattı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 27 Nisan Konukları Kimler?

Programa katılacak konuklar ancak program başladıktan sonra belli olduğu için bugün konuk olacak katılımcılar yine izleyicilere büyük sürprizler yaşatabilecekler. Eğlenceli program 09.45’te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.