Acemi Anneler 137. Bölüm Tek Parça İzle! 27 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 123. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 137. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 137. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 137. Bölüm…

Acemi Anneler 137. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Acemi Anneler yeni bölümü ile bugün TRT1 ekranlarında olacak. Yeni sezonunda TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden dizide yakın arkadaş olan dört kadının yaşadıkları ekrana taşınıyor. Her bölümünde yaşanan gelişmelerin izleyiciler tarafından büyük merakla takip edildiği dizide dizideki kadın karakterlerin yaşadıkları ve aile yaşamlarından kesintiler ekranlara aktarılıyor. Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk gibi isimlerin başrollerinde bulunduğu dizinin her bölümü ilgiliyle takip edilirken her bölüm hem neşeli hem de hüzün dolu anlarla geçiyor.

Acemi Anneler Dizisi 136. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiliyle izlenen dizinin dün ekranlara gelen son bölümünde yine çok şaşırtıcı olaylar ekrana taşındı. Hayat ve mektup konusu için gerçeklerin kendisinden saklanmış olmasına çok kızmış olan Murat, Rıza’nın bir anda, sahur vakti kapının önünde davul çalarken Melahat’ın adına mani okuması ile iyice çileden çıktı. Hayat’ın ise Cenk’ten uzak durmasını isteyip duran Murat, Aysun’un oyunu ile Cenk ile yüz yüze gelmiştir. Cenk ise bu esnada nişanın atılmış olduğunu en başta Dürdane’den ve Jasmin’den açıklanmasını talep etmişti. Fakat Jasmin’in bu duruma yönelik başka planları sürdüğü için bu isteği tam olarak kabul etmemiştir. Dürdane’nin beklenmedik bir şekilde rahatsızlanması ise Jasmin’in adeta ekmeğine yağ sürecek duruma gelmiştir. Sevda ise bu durumda Murat’ın her şeyi öğrenmesini sağlayan ve kızlar arasında da laf taşıyan kişinin Aysun olduğunu anlamıştı. Bu durum ise izleyicilere şaşkınlık dolu anların yaşanmasına neden oldu. Diğer taraftan Tijen de Ömer’in hiç beklenmedik şekilde karşısına çıkması üzerine sinir krizleri geçirmiş ve bir başkasına zarar vermek için harekete geçmişti.

Acemi Anneler Dizisi 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgiyle beklenen dizinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Özellikle Murat’ın yeni eylemleri izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Jasmin’in ise planlarının ne olduğu bu bölümde netlik kazanacak. Tijen’in Ömer’i görmesi ile başlayan sinir krizinin sonuçları ise çok ağır olacak. Beğeniyle izlenen dizinin yeni bölümü bugün saat 15.45’te TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.