Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 179. Bölüm Full İzle! 27 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile birlikte bugün 15.15’te ekranlarda olacak. Deneyimli sunucu ve gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı programda çok konuşulacak gündem maddeleri masaya yatırılacak. Toplumun gizli kalan taraflarını, acılarını, kayıp, dolandırma ve benzeri vakaları ele alan program izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Mağdurların ve suçluların yüzleşmesinin sağlandığı programda gizli kalan olaylar açığa çıkarıldığı gibi mağduriyetin de giderilmesi amaçlanıyor. Önemli gelişmeler ile ekrana gelecek olan programın yeni bölümü yine merakla izlenecek.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 26 Nisan’da Neler Oldu, Hangi Konular Konuşuldu?

İlgiyle izlenen programın dün yayınlanan son bölümünde yine gündeme dair önemli gelişmeler yaşandı. Son bölümlerde ana konu haline gelen Musa Çiftçi’nin ortadan kaybolmasına yönelik yeni gelişmeler yaşandı. Çiftçi’nin ortadan kaybolması ile konuşmayı kabul etmiş olan gizli tanığın ifadeleri dinlendi. Gizli tanık ise söyledikleri ile hem stüdyodakileri hem de izleyicileri şaşırttı. Tanık, Yılmaz’ı ve komşuları suçlayarak ağır ithamlarda bulundu. Tanığın sözlerini herkes şaşkınlık ile karşıladı. Çiftçi’nin kaybolması ile ilgili olarak şüpheler, tanığın ifadeleri ile birlikte başka bir yöne çekilmiş oldu. Bunun yanında sahte damat Kaan Üstündağ konusu da programda uzun uzun ele alındı. Üstündağ’ın kardeşi programa katılarak iddialara yönelik açıklamalarda bulundu ve ilk kez konuşmuş oldu. İfade ettikleri ise sahte damada yönelik yeni bilgilerin ortaya çıkarılması için önemli bilgiler vermiş oldu. Diğer yandan Dilek Hanım’ı alıkoyduğu iddia edilen Burhan Bey’i bulma çabaları da yine sürdü. Burhan Bey ise bu durumla ilgisinin olmadığını dolaylı olarak ifade etti. Her anının heyecan ve şaşkınlık ile geçiren program izleyiciler tarafından çok konuşuldu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 27 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün yayınlanacak yeni bölümü ile yine gündeme ışık tutmaya devam edecek. Dünkü programdan kalan Çiftçi vakasının daha detaylı şekilde ele alınması beklenen programda diğer çözülmemiş olaylara da değinilecek. Program 15.15’te Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.