Doya Doya Moda All Star 27 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 32. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 32. Bölüm 27 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların moda denilince tek akla gelen programı olan Doya Doya Moda All Star yeni bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bugün de yine merakla takip edilecek yeni bölümü ile saat 13.00’de izleyicilerle buluşacak olan program izleyicileri ekran başında tutmaya devam edecek. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren geniş bir izleyici kitlesi kazanmış olan ve kuşağının en çok seyredilen programları arasında yerini almış bulunan programda moda konusunda yarışan adaylar arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Jüri koltuğunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimlerin bulunduğu programda moda dünyasına ait önemli gelişmeler ekranlara geliyor. Her gün yarışmacılar üzerinden moda dünyasına dair bilgilerin verildiği program bu yüzden eğlenceli ve rekabet dolu anların yaşanmasına neden oluyor.

Doya Doya Moda All Star 26 Nisan Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

İlgiyle takip edilen yarışmanın dün yayınlanan son bölümünde yeni bir hafta başlamış oldu. Dün yayınlanan bölümde konsept Bahar Yağmurlarında Sokak Şıklığı olarak belirlendi. Özellikle bahar mevsimi başladığı için döneme uygun olan bu konsept için yarışmacılar kıyasıya bir mücadele verdiler. Konsepte uygun olacak şekilde her yarışmacı farklı kombinler ortaya çıkarırken ortaya çıkan görünümler ise izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. Daha sonra yapılan oylama sonucunda ise gün birincisi belli oldu. 20 tam puan alan Özde Karacan’ın yapmış olduğu kombin jüri tarafından beğeni topladı. Diğer puan dağılımı ise şu şekilde oldu; Su Baher 10 puan, Emel Başkan 17 Puan, Ferdanur Başaran 15 puan, Birben Coşkun 14 puan, Betül Böçkün 17 puan, Elif Nil Elden 19 puan. Yarışmacılar birbirlerine yakın puanlar alırken yaptıkları kombinler ise genel olarak beğenildi.

Doya Doya Moda All Star 27 Nisan Puan Durumu Belli Oldu mu?

Saat 13.00’de ekrana gelecek olan yarışmanın sonunda jürinin oyları ile birlikte 27 Nisan gün birincisi de belli olacak. Rekabetin üst düzeyde yaşandığı yarışmada yine keyifli ve moda ile dolu saatler geçmiş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.