Zuhal Topal'la Sofrada 592. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 27 Nisan 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu ?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 592. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 592. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada lezzet dolu bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her bölümde yarışmacıların birbirinden güzel tarifleri ile özel yemekleri sundukları programın her bölümü ilgiyle takip ediliyor. Merakla beklenen yeni bölümü bugün izleyiciler ile buluşacak. Dün başlayan yeni hafta kapsamında yeni yarışmacıların dahil olduğu programda, yarışmacılar kıyasıya mücadele ederek mutfaktaki hünerlerini göstermek için uğraş veriyorlar. Yarışmacılar arasında rekabetin hiç azalmadığı yarışmada her katılımcı en güzel ve beğenilecek tarifi yapmaya çalışıyor. İddialı sofraların hazırlandığı yarışmanın yeni bölümü bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 26 Nisan Yarışması Kim, Kaç Puan Aldı?

Renkli siması ile yarışmaya ayrı bir hava katan Zuhal Topal’ın sunmuş olduğu programın her bölümünde önemli mücadele yaşanıyor. Her hafta yenilenen yarışmacılar ile program sürekli dinamik bir görünüm kazanırken izleyiciler de her bölümde yeni tarifler öğrenebiliyorlar. İzleyicilerine sürekli olarak keyif dolu anlar yaşatan programda gelinler, kaynanaların en çok beğenecekleri tarifleri yapmak için mücadele veriyorlar. Hazırlayacakları yemekler ile en yüksek puana ulaşarak hafta sonunda büyük ödülü almaya çalışan gelinler arasında ise kıyasıya mücadele geçiyor. Yapılan tarifler kaynanalar ve Zuhal Topal’ın oyları ile değerlendiriliyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışırken bu ise hiç kolay olmuyor. Haftanın sonunda puanlamaya göre birinci olan gelin ise büyük ödül olan 15 bin liranın sahibi oluyor.

Dün yayınlanan bölümde yine kıyasıya mücadele ekranlara geldi. Yeni yarışmacılar ile başlayan haftada Nilay Hanım’ın menüsü değerlendirildi. Nilay Hanım’ın yaptığı menü unlu tarhana çorbası, lor dolması, kaşarlı mantar, kara lahana salatası, zorkun tava ve havuçlu arpa şehriye pilavından oluştu. Oylama sonucunda ise en yüksek 6 puan alırken Nilay’ın ortalaması 20 puan oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Nisan Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Yarışmanın merakla beklenen yeni bölümü bugün Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yeni yarışmaya katılan gelinlerden bir tanesinin yarışacağı programda yine rekabet ve lezzet dolu anlar yaşanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.