Acemi Anneler 138. Bölüm Tek Parça İzle! 28 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 138. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 138. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 138. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 138. Bölüm…

Acemi Anneler 138. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Hafta içi gündüz kuşağında en çok izlenen diziler arasında bulunan Acemi Anneler yeni bölümü ile izleyiciler ile bugün buluşacak. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün 15.00’de yayınlanan dizide yaşanan gelişmeler yine izleyicileri ekran başına toplayacak. Gündüz kuşağının en çok takip edilen dizisi olmayı başaran yapımda dört yakın arkadaş olan kadının başlarına gelenler ekrana yansıtılıyor. Dört arkadaşın yaşadıkları ve aile ilişkilerinin ele alındığı dizi izleyicilere hem duygu dolu anlar hem de neşeli anlar yaşatmayı başarıyor.

Acemi Anneler Dizisi 137. Bölümde Neler Yaşandı?

Gündüz kuşağının en çok seyredilen yapımlarından olan Acemi Anneler dizisinin dün yayınlanan bölümünde yine merak dolu anlar yaşandı. Cenk’in Hayat’tan uzaklaşmasını talep eden Murat, onunla konuştuğunda Aliye ninenin bu durumdan uzak kalması gerektiğini kendisine söyledi. Çünkü Aliye, Hayat’ın böyle bir olaya karıştığını öğrendiğinde kendisini memlekete götürecektir. Bu esnada ise hiç beklenmedik bir şekilde Jasmin tüm konuşulanları duymuştu. Cenk ise ayrılmakta kararlıdır ve Jasmin’in de Dürdane’ye gerçekleri anlatması için baskı yapmaktadır. Jasmin de diğer tarafından bu ayrılığı engelleme yolunun Aliye’den geçtiğini daha iyi şekilde görmektedir. Jasmin ise Aliye’ye mesaj atmış ve onu yanına çağırmıştı. Sevda Aysun’un mektup açısından ortalığı birbirine kattığını fark ettiğinde ise Aysun’u uyarmak için Beyza’nın evine gitmişti. Ancak burada gördükleri karşısında ise tekrar şaşkınlığa uğramıştı. Yaşanan şaşkınlık dolu anlar izleyicilerin de şaşırmasına neden oldu. Diğer tarafından Tijen ise Ömer’e büyük kızgınlık duymaktadır ve bu kızgınlığı yüzünden mağaza çalışanı olan Şeyma’nın işinden olmasına neden olur. Şeyma ise bu durumdan dolayı adeta yıkım yaşar ve ne yapacağını bilemez. Şeyma’nın durumu izleyiciler tarafından göz yaşları içinde seyredildi. Perişan hale dönmüş olan Şeyma’nın evsiz kaldığını fark eden Nil ve Kemal ise onu evlerine getirmişlerdi.

Acemi Anneler Dizisi 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Jasmin’in atacağı adımlar yeni bölümde merakla beklenirken Şeyma’nın da yeni bir yaşama başlamak için kararlar alacağı yeni bölüm 15.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.