Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 181. Bölüm Full İzle! 28 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 28 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Toplumun gizli ve travmatik yönlerini açığa çıkaran, gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile bugün 15.15’te Show TV ekranlarında olacak. Ekranların ilgiliyle izlenen ve toplumsal olaylara ışık tutarak pek çok dramatik olayı çözmeyi amaçlayan program ilgiyle takip ediliyor. Gizlenen, saklı tutulmaya çalışan ve başkalarının mağdur olmasına neden olan konuları açığa çıkarmayı amaçlayan programda yaşanan gelişmeler izleyicileri şaşırtıyor. Ünlü gazeteci ve sunucu Didem Arslan Yılmaz tarafından hazırlanıp sunulan programda mağdur olanlar hak talebinde bulunurken suçlular da açığa çıkarılmak isteniyor. Mağdurların ve suçluların yüzleşmelerinin sağlandığı program, her bölüm ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor, izleyiciler yeni bölümleri merakla bekliyorlar.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 27 Nisan’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün yine çok konuşulacak gündem konuları yaşandı. İzleyicilerin ilgi ile takip ettikleri programda bir süredir bulunmaya çalışılan, kayıp Musa Çiftçi olayında yeni bilgiler ortaya çıktı. 55 gündür kayıp olan ve yakınları tarafından merak edilen Çiftçi hakkında yeni bilgiler stüdyoda şaşkınlığa neden oldu. Kayıp Musa’nın komşusu olan Necmiye’yi günde 8 kez aradığı anlaşıldı. Tüm gözler komşu Necmiye’ye çevrildi. Bir diğer konuyla ilgili olarak ortaya çıkan önemli gelişme de kayıp olan Çiftçi’nin bankada bulunan 60 bin lirasına hiç dokunmayışı oldu. Bankada duran paranın Çiftçi tarafından alınmaması Çiftçi’nin başına daha kötü şeylerin gelebileceği fikrini oluşturdu. Diğer bir önemli konu ise aynı istasyonda çalışmakta olduğu Recep’e kaçtığı iddia edilmiş olan Kardelen’in nişan görüntülerinin ortaya çıkması oldu. İddia edilenin aksine Kardelen’in görüntülerde mutlu olmasını uzmanlar değerlendirdi, izleyiciler şaşkınlık yaşadı. Kardelen ise annesinin her şeyden haberdar olduğunu ifade etti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 28 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

İlgiyle takip edilecek programın yeni bölümünde Musa Çiftçi başta olmak üzere geçen programdan kalan konular hakkında konuşulmaya devam edilecek. Program 15.15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.