Doya Doya Moda All Star 28 Nisan 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 33. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda All Star 33. Bölüm 28 Nisan 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Modayı yakından takip etmek isteyenler için gündüz kuşağının en çok seyredilen programları arasında yer alan Doya Doya Moda All Star ilgi çekici bölümleri ile izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Her bölümünün merakla beklendiği programın yeni bölümü bugün saat 13.00’de TV8 ekranlarında olacak. Daha önceki bölümlerde olduğu gibi yine ilgili çekici bölümü ile ekranlarda olacak programda modaya dair yine çok önemli paylaşımlar yapılacak. Her bölümde belirlenen konsept üzerinden özel kombinler yapan yarışmacıların hem heyecanları hem de rekabetleri özel anlar oluşturmaya devam ediyor. Her hafta ise yapılacak oylama sonuçlarına göre kimin birinci olacağı ise büyük bir merak ile bekleniyor. Umut Eker, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda olduğu programda yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet her bölümde devam ediyor.

Doya Doya Moda All Star 27 Nisan Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

Büyük beden 7 kadının moda konusunda becerilerini göstermek üzere yarıştığı programın dün yayınlanan son bölümünde yine kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. İftarda Jürimi Ağırlıyorum konsepti ile ekranlara taşınan dünkü bölümde, yarışmacılar iftar esnasında giyilebilecek kombinleri yapmaya çalıştılar. Birbirinden farklı kıyafet ve renk seçimleri ile eğlenceli ve rekabet dolu anların yaşanmasına neden olan yarışmacılar, jüri karşısında hünerlerini gösterdiler. Farklı kıyafet tasarımları ile birlikte öne çıkan yarışmacıların her bir kombini jüri ve izleyiciler tarafından beğenildi. Günümüz moda anlayışından çizgiler taşıyarak kombin yapan yarışmacılar bu sayede modayı ne kadar yakından takip ettiklerini de gösterdiler. Yapılan oylama sonucunda ise kimin hangi puanı aldığı da belli oldu. Özde Karacan en düşük puanı 10 puan ile alırken, Su Baher 12 puan, Emel Başkan 14 puan, Ferdanur Başaran 20 puan, Betül Böçkün 20 puan ve Elif Nil Elden de 12 puan sahibi oldu.

Doya Doya Moda All Star 28 Nisan Puan Durumu Belli Oldu mu?

Merakla beklenen yarışmanın yeni bölümü bugün saat 13.00’de izleyiciler ile buluşacak. Jürinin belirleyeceği konsept sonrasında ise oylama yapılacak ve gün birincisi belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.