Müge Anlı Tamamı Tek Parça 29 Nisan 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 29 Nisan 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Nisan 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sabah kuşağının en çok seyredilen programları arasında olan ve uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da izleyiciler ile buluşacak. Her bölümde toplumun dramatik, acılı ve gizemli taraflarına ışık tutmayı sürdüren programın yeni bölümü yine adından çok söz ettirecek. Gizemli ve saklı kalmış olayların açığa çıkmasını sağlamak için Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmalar yürüttüğü programda mağdurların failleri ortaya çıkıyor. Her bir bölümde izleyicileri ekran başına toplayan ve yaşanan olaylar ile şok etkisi yaratan programda cinayet, dolandırıcılık, hırsızlık, kaybolma, ayrılık gibi konular başta olmak üzere insanları etkileyen her türlü olay ele alınıyor. Uzman isimlerin yorumlarıyla da desteklenen program bu sayede topluma ayna olmaya devam ediyor. İzleyicilerin her bölümünü merakla bekledikleri programda yine çok konuşulacak olaylar yaşanacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 28 Nisan’da Neler Yaşandı?

Programın dün yayınlanan son bölümünde yine çok konuşulacak olaylar yaşandı. İki çocuğunun annesi kayıp olarak aranmasına rağmen bir türlü bulunamıyordu. Sevgilisi ise kayıp eş için daha önceden kaçtığını öne sürmüştü. 4 çocuk babası olan Reşit Baş ise sonunda bulundu. Baş ile yapılan telefon görüşmesi de ortaya çıktı. Baş, dolandırılmış olduğu için büyük sorunlar yaşadığını, 700 bin lirasını kaybettiğini açıkladı ve izleyicileri şoke etti. Daha sonra işyerini de kaybettiğinden bunalıma girdiğini belirten Baş’ın dramı yürekleri burktu. Baş’ın aranan eşi de canlı yayına katıldı. Hatun Hanım yaşadıkları zor süreci yaşadılar. Şükran Hanım’ın kendisine alınan evin Reşit Bey tarafından alındığını ileri sürdü. 8 yıldır kayıp olan kadın da parası için mi ortadan kayboldu sorusu akıllara geldi. Kimin kadını neden tehdit ettiği çok merak edildi. Gizli tanık da konuşmaya katılarak ilginç bilgiler verdi. Verdiği bilgiler ile ortadan kaybolan kadının gizemli durumunda yeni ayrıntılar yakalandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 29 Nisan’da Hangi Gündemler Konuşulacak?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine gündem oluşturacak konular izleyiciler ile buluşacak. Program saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.