Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Sabah kuşağının en eğlenceli ve enerjik programları arasında yer alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün de keyifli ve eğlenceli bölümüyle ekranlarda olacak. Güne daha iyi ve enerjik bir şekilde başlamak isteyenler tarafından yakından takip edilen programın her bölümünde büyük bir keyif sürüyor. Eğlence ve kahkaha dolu şekilde sabah saatlerini geçirmek isteyenlere hitap eden programa katılacak olan özel konuklar da izleyicilere pek çok konuda bilgi verecekler. Saat 09.45’ten itibaren Star TV ekranlarında olacak program eğlenceli, müziği, lezzetli yemek tariflerini ekrana getirerek ilgi toplamayı başaracak. Her bölümünde gündeme dair magazin haberlerinin de yorumlandığı program güne daha iyi başlangıç yapmak isteyenlere hitap etmeyi başarıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 28 Nisan’da Neler Oldu?

Ekranların sevilen ikilisi Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan programın dün yayınlanan bölümünde yine eğlence ve magazin ön plandaydı. Son günlerde magazin dünyasında yaşanan gelişmeleri ekrana taşıyan program bu sayede izleyicilerin magazin dünyasında olan bitenden haberdar olmasını sağladı. Ayrıca çok konuşulan magazin gündemine yer vererek, konular hakkında yorumlar yapıldı. Programa katılan özel konuklar ise koronavirüs salgınına karşı izleyicilerin nasıl dikkatli olmaları gerektiğinden bahsetti. Özellikle son zamanlarda artan vaka sayılarının önlenmesi için herkesin alabileceği önlemleri konuşan uzmanlar, salgının yayılmasının önlenmesi için bu türden kurallara çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdiler. Ramazan sofralarında lezzetli yemekler yapmak için de özel sahur ve iftar tarifleri paylaşıldı. İzleyicilerin merakla takip ettikleri tarifler sonucunda ortaya çok özel yemekler çıktı. Ayrıca tam kapanma dönemi yaklaşırken bu dönemi nasıl daha iyi verimli geçirmeye yönelik yapılacakların da aktarıldığı program bu sayede izleyicilerine dolu dolu anlar yaşattı. Müziğin de hiç eksik olmadığı programda en çok sevilen şarkılar söylendi.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 29 Nisan Konukları Kimler?

Her programda olduğu gibi bugünün konukları da ancak program başladıktan sonra öğrenilebilecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine çok konuşulacak, izleyicilere keyif verecek bir bölüm ile saat 09.45’te ekranlarda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.