Acemi Anneler 139. Bölüm Tek Parça İzle! 29 Nisan 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Acemi Anneler 139. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Acemi Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Acemi Anneler 139. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Acemi Anneler 139. Bölüm izle, makalemizle birlikte Acemi Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Acemi Anneler 139. Bölüm…

Acemi Anneler 139. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağı dizileri arasında yayınlandığı ilk bölümden beri büyük bir merak ve ilgiyle takip edilen Acemi Anneler’in yeni bölümü bugün 15.00’de TRT1 ekranlarında olacak. Yayınlandığı ilk bölümden beri kendisine özel bir takipçi kitlesi oluşturmayı başarmış olan dizinin her bölümünde dram ve heyecan iç içe geçiyor. Yakın arkadaş olan dört kadının yaşadıkları bireysel ve ailevi sorunların aktarıldığı dizide izleyiciler duygu dolu anlar yaşıyorlar. Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk gibi isimlerin başrolde olduğu dizinin her bölümünde yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak edilirken neşe ve hüzün de iç içe geçmiş bir şekilde izleyicilere aktarılıyor.

Acemi Anneler Dizisi 138. Bölümde Neler Yaşandı?

Her bölümü ilgiyle takip edilen Acemi Anneler dizisinin dün yayınlanan bölümünde merak ve hüzün yine iç içe oldu. Jasmin, Cenk ve Hayat’tan sonunda mektup olayını itiraf ettirmeyi başarmıştı. Bunun sonucunda da Leyla ile yüzleşmişti. Ancak Leyla geri adım atmayarak güçlü duruşunu göstermişti. Jasmin’in tüm karanlıkta kalmış sırlarına vakıf olan Leyla ise onun Cenk’ten ayrılmak istemeyişinin temel nedenin ne olduğunu da biliyordur. Bu sırada Cenk ise Dürdane’nin sağlığına herhangi bir zarar vermeden nişanın bozulmuş olduğunu Jasmin’in kendisine anlatması isteğindedir. Fakat Jasmin için de başka planlar gündeme geldi. Jasmin’in oynayacağı yeni oyun ise özellikle Aliye’nin gelmesi ile daha da tehlikeli bir hale dönüştü. Bu esnada Ecrin’in kendi kızı olduğunu kanıtlamak için mücadele veren ve DNA testi yaptıran Aysun da Murat ve Beyza’ya dava açabilmesi için avukat parasını ödemek durumunda kaldı. Ancak avukat parasını ödemekte güçlük çekince ortaya daha farklı bir durum çıktı. Daha önceki bölümde çalıştığı mağazadan ayrılmak zorunda kalan Şeyma ise bir anda gidecek yeri olmadığını fark etmiş ve Nil ile Kemal’in evine sığınmıştı. Onlara olan minnetini göstermek isterken Tijen evde bir yabancının olmasından tedirgin oldu.

Acemi Anneler Dizisi 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Jasmin’in atacağı yeni adımların merakla beklendiği yeni bölüm bugün saat 15.00’de TRT1 ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.