Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 182. Bölüm Full İzle! 29 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 29 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Toplumun saklı kalan taraflarına ayna tutmak için her bölümü merakla takip edilen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile bugün 15.15’te Show TV ekranlarında olacak. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen programda yine çok konuşulacak gündem konuları ele alınacak. Deneyimli sunucu Didem Arslan Yılmaz tarafından ekranlara taşınan programda kişilerin ve ailelerin yaşadıkları dramatik olaylar ekranlara geliyor. Cinayet, kaybolma, ayrılık, kaçma, hırsızlık, dolandırıcılık gibi pek çok durumun ekranlara gelerek çözüme kavuşmasının amaçlandığı programda yaşanan gelişmeler ise hem stüdyodakileri hem de izleyicileri şoke ediyor. Diğer bölümleri olduğu gibi programın yeni bölümü de ilgiyle takip edilecek.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 28 Nisan’da Neler Oldu, Hangi Konular Konuşuldu?

İlgiyle izlenen programın dün yayınlanan en son bölümünde yine çok konuşulacak gelişmeler yaşandı. Uzun bir süredir aran kayıp Musa Çiftçi olayıyla ilgili yeni ortaya çıkan gelişmeler büyük bir ilgiyle takip edildi. Musa Çiftçi’nin kaybolduğu gün neler yaşandığının en iyi şekilde anlaşılması için Çiftçi’nin kaybolduğu gün çocuklarının anlattıklarına göre Vazgeçme muhabirleri canlandırma yaptılar. Bu sayede Çiftçi’nin kaybolduğu son anlar da izleyicilere aktarılmış oldu. Diğer yandan Çiftçi’nin çocukları Adana’da babalarının çok sevilen bir kimse olduğunu ve herkes ile arasının da iyi olduğunu, kimse ile husumet oluşmadığını açıkladılar. Çiftçi’nin mahalle sakinleri ile bir araya geldiği video yayınlanarak kendisini ne kadar çok sevdikleri de görüntülendi. Diğer bir gündem konusu olan Kardelen konusunda ise yeni gelişmeler yaşandı. Kardelen Ogün’ün eniştesi canlı yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi. Kardelen’in söylediklerinin tamamen uydurma olduğunu ifade eden enişte, asıl doğruları anlattı. Ayrıca Kardelen ile ilişkisi olan Ogün programa katılmayı kabul etmedi. Ancak kendisine sorular soran muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ogün, Kardelen ve annesinin kendisinden sürekli olarak para talep ettiklerini belirtti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 29 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

İlgiyle beklenen programın yeni bölümünde Musa Çiftçi ve Kardelen olayları konuşulmaya devam edecek. Yeni gelişmelerin aktarılacağı program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.