Akrep Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 29 Nisan 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 20. bölüm full izleme linkine ve 20. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 20. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun dikkat çeken yapımları arasında bulunan Akrep dizisinde her geçen bölümde yeni gelişmeler yaşanıyor. İzleyicilerin merakla bekledikleri yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. İlk bölümünden şimdiye kadar ilgi ile takip edilen dizide anne ve kızı arasında yaşanan gerilimler ekranlara taşınıyor. Oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim, Bekir Aksoy, Müge Su Şahin, Taha Baran Özbek ve Esila Umut gibi isimlerin bulunduğu yapımın her geçen bölümünde heyecan artıyor ve izleyiciler yeni bölümlerde yaşanacak gelişmeleri büyük bir merak ile takip ediyorlar.

Akrep Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Merakla takip edilen dizinin en son ekrana gelen bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Perihan’ın Ahmet’i cezaevinden çıkarması üzerine yaptığı planlar Ferda ve Aras’ın üzerine salma şeklindeydi. Ancak bu planın işlemesi Duru’ya takılmıştı. Duru ise yaşanan bu gelişmelerden büyük rahatsızlık duyar ve büyükannesinin yanına çıkarak kendisinden hesap sorar. Özellikle Duru’nun bu sahnelerde çok sinirlendiği izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Duru’nun verdiği tepkiler kapsamında ise büyükanne ne yapacağını bilememişti. Perihan ise çok zor konuşarak ne yaptıysa bunu torunları için yaptığını dile getirmişti. Ancak oğlunun babasının canına yönelik tehdit oluşması yüzünden Duru için artık bardak taşmıştır ve bu durum da isyan etmişti. Duru’nun tepkisi sadece sözde kalmamış, aynı zamanda kendisi Can’ı da alarak Aras’ın yanına gitmişti. Ferda ise bu esnada Ahmet’i cezaevinden çıkarma planlarını Aras’tan öğrenmişti. Hemen soluğu da Perihan’ın yanında almıştı. Perihan ve Ferda bir araya gelerek anne kız olarak değil iki düşman olarak karşı karşıya kalmışlardı. Hapishanedeki koğuşuna sokulan Şahin ise çok kötü günler başlamış ve canı ile tehdit edildiğinden büyük korku duymuştu. Diğer taraftan Perihan da torunu Şahin’i kurtarmak için büyük fedakarlıklar yapacaktır.

Akrep Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Akrep dizisinin merakla beklenen yeni bölümüne yönelik fragman yayınlandı. Star Tv ekranlarında izleyici ile bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan yeni bölüm Ferda ve Perihan’ın mücadelesine odaklanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.