Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm Full İzle! 29 Nisan 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova ATV TV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarında ikinci sezonu ile izleyiciler ile buluşan, ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümleriyle her hafta ekranlarda olmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına toplayan dizinin bölümleri merakla takip ediliyor. Acılı bir aşk hikayesini anlatan dizide yaşananlar izleyicilere duygu dolu anlar yaşatıyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 93. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin son bölümünde izleyicilerin ekran başında merakla izledikleri gelişmeler yaşandı. Demir’in Fekeli’yi vurmuş olduğu haberi tüm Çukurova’da yankılanmıştı. Çarşıda yapılan konuşmalara şahit olan Züleyha ise Demir’i bulabilmek için her yana koşturmuş ancak Felike’yi bulamamıştı. Yayılan haberler hastaneye ulaştığında ise Ümit hemen koşarak Fikret’e hesap sormaya gitmişti. Hastanede de Fekeli’nin gelmemesi konuşulmaktadır. Müjgan da hızlı bir şekilde eve koşmuştu. Diğer taraftan Demir, gizlice fotoğrafları çektirerek Züleyha’ya yollamış olduğu için Ümit’e kızgınlık duymaktadır. Ancak Ümit fotoğrafların çekildiğinden haberinin olmadığını söylemişti. Kendisine yollanan fotoğraflardan çok korktuğunu ve bu yüzden gönderdiğini de belirtmişti. Züleyha ise diğer taraftan Demir’i sevmiş olduğundan ve aynı şekilde de sevildiğinden emin olmaya çalışmış ve ilişkilerine dair sürekli sorduğu sorular Demir’in kafasının karışmasına neden olmuştu.

Eve getirilmiş ve dinlenmekte olan Sevda ise tuhaf davranışlarına devam etmişti. Sabah erken saatlerde evden çıkarak dışarıya giden Sevda’nın tavırları dikkat çekmişti. Şermin ise hastanede gördüklerini anlatır ancak ona yine kimse inanmamaktadır. Sevda ise Ümit’e onu terk etmemiş olduğunu, zorlu bir şekilde elinden alındığını da ispat etmeye çalışmıştı. Bu başarmış olsa da anne kız olarak ilişkilerini eskisi gibi yapmak çok zor olmuştu. Sevda ise şimdi hem kızını korumak hem de Demir’i şüphelendirmemek için uğraşmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Dizinin son bölümlerinde art arda yaşananlar sonrasında yeni bölümde nelerin ekrana geleceği merak edilmeye başlandı. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.